Selecteer een pagina
kraamzorg

Evelien Zorgt

Zorgen voor moeder en kind is mijn passie. Ik ben betrokken bij het hele proces van aanmelden tot het afsluiten van de kraamweek. Een vast aanspreekpunt en geen wisselende kraamverzorgenden over de vloer

Over mij Evelien zorgt kraamzorg harderwijk

Even voorstellen

Mijn naam is Evelien van Garderen, het gezicht achter Evelien Zorgt. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Hierden.

Toen ik in 1997 startte met de opleiding, wist ik gelijk dat ik dit de mooiste zorg vind om te verlenen. Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te zetten: Evelien Zorgt. Dit is en blijft de beste beslissing.

Ik vind het heerlijk om van de kraamtijd een gezellige en warme week te maken, waar je als gezin met veel plezier op terug kunt kijken. In mijn werk ben ik transparant en open, samen kijken we welke zorg er nodig is.

De moeder en kindzorg staat centraal. Ik volg alle nodige trainingen om up to date te blijven. Om de kwaliteit te waarborgen staat Evelien Zorgt ingeschreven bij het KCKZ. Hierdoor blijf ik me bijscholen en volg ik de nieuwe ontwikkelingen.

Maken wij binnenkort kennis met elkaar?

Hartelijke groet,
Evelien

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

Meer informatie over hoe Evelien Zorgt je kan helpen? Neem ook dan contact op.

Privacy verklaring

8 + 1 =